Autor Economia
21 Febrer 2014 a 14:00

Un centenar de marques confirmen la seva assistència al FRANQUICAT

Del 6 al 8 de març a Fira Sabadell

Imatge del web del Franquicat

Imatge del web del Franquicat

El Saló de les Franquícies a Catalunya  ja escalfa motors per arribar a punt el proper 6 de març a Fira de Sabadell. Més d’un centenar de marques i diversos participants procedents de l’emprenedoria ja han confirmat la seva presència al Saló, que espera ser la porta d’entrada  tant per franquiciadors nacionals com d’internacionals que volen obrir el seu mercat a Catalunya o bé augmentar la seva presencia.

Del 6 al 8 de març el millor de les Franquícies de Catalunya serà present, un cop s’ha confirmat que les empreses DIA, CARLIN, DANDARA, LA BOTICA DE LOS PERFUMES i NOSTRUM estaran presents oferint els seus serveis. Moltes d’elles coincideixen en assenyalar el moment actual com a clau per obrir una nova franquícia. També hi serà present Inform@ franquiciadora dels diaris d’aquest grup

Jornades per a Emprenedors

Durant els mateixos dies Fira Sabadell també acollirà, en el marc del FRANQUICAT, les Jornades per a Emprenedors. S’espera que un bon grapat de futurs empresaris, comerciants joves o indecisos siguin presents durant la Fira. Tots ells podran comptar amb la presència de Carmen Lomana, empresària que col·labora amb les Jornades, a més d’importants autoritats de l’Ajuntament de Sabadell, la Cambra de Comerç i la Generalitat de Catalunya.

Switch to mobile version