Autor Societat
24 Febrer 2014 a 16:30

Va tenir un accident i va marxar del lloc al tenir la ITV caducada

Se’l va denunciar per marxar del lloc sense facilitar dades

vehiclespolicia1_webAjuntament

A primera hora del matí de diumenge es va produir un accident amb un ferit a la carretera d’Olesa, al quilòmetre 23. La col·lisió es va produir al lateral a causa d’una sortida de via. El cotxe va quedar encastat en uns matolls, però el conductor no hi era. Un testimoni va comunicar que el conductor, un noi jove, va marxar del lloc amb sang al nas. Un cop identificat el vehicle, es va comprovar que la ITV la tenia caducada i al conductor li constava un delicte contra la seguretat del trànsit, ja complimentat, i actualment amb el permís en vigor. Una unitat policial es va desplaçar a casa del titular, però no hi era. El seu pare els va facilitar la nova adreça i se li va realitzar una denúncia per marxar del lloc dels fets sense facilitar les dades i per tenir la ITV caducada.

Switch to mobile version