Autor Futbol sala
6 Febrer 2014 a 17:00

Victòria històrica de l’Atlètic Sant Joan

Eliminen a un rival de categoria superior, el CN Sabadell

Imatge cedida per l'Atlètic Sant Joan

Imatge cedida per l’Atlètic Sant Joan

Atlètic Sant Joan 2  –  CN Sabadell 1

Gols: 0 -1 Robert Hernández (min 41), 1-1 Ivan Martin (min 43), 2-1 Jordi Serra (min 48)

Bon partit el que va disputar ahir al vespre l’Atlètic Sant Joan en partit de Copa Catalunya davant un rival superior i que va acabar amb la victòria dels egarencs per 2 a 1.

La primera part, tot i el bon joc i les clares oportunitats que van tenir els de Terrassa, amb tres pilotes al pal, va acabar sense gols. A la represa, la tònica va ser la mateixa, però en una jugada on els locals havien rebutjat la pilota, els sabadellencs del Natació van saber aprofitar l’ocasió i es van avançar en el marcador. Només quedaven 7 minuts pel final i els locals seguien assetiant al rival. A falta de 4 minuts pel final i després de dos pals més, Mendi aconseguia empatar el partit. Amb aquest gol, els de Terrassa es van animar i a falta de dos minuts i amb el suport de l’afició, el jugador local Serra, en una acció personal, feia entrar la pilota per l’escaire i feia pujar el 2 a 1 en el marcador amb la conseqüent alegria de les graderies.

És la primera vegada que el club es classifica pels setzens  i davant un equip de Nacional B.

Switch to mobile version