Autor Esports
19 Febrer 2014 a 10:00

Vuit podis del CN Terrassa en el I Trofeu de Matadepera de patinatge

El club egarenc va presentar 32 patinadors d’iniciació

CN Terrassa

El Club Natació Terrassa va aconseguir vuit podis en el I Trofeu de Matadepera de patinatge artístic que va celebrar-se el passat dissabte, al Pavelló Municipal. El club comptava amb un total de 32 patinadors d’iniciació.

El Natació va destacar en iniciació D menors, ja que va ocupar les tres places de podi. Ainara Moreno va endur-se la victòria per davant de les seves companyes Mireia Cabello i Dafne Fonseca. A més, Mónica Arcas va ocupar la cinquena posició. El club també es va imposar en la categoria certificat, de la mà de Marina Riba. Yaiza Tapia i Victoria Ramírez van finalitzar en vuitè i novè lloc, respectivament.

En iniciació A, el club egarenc també va aconseguir podis, ja que Alba Garcia va ser segona i Joana Peñarroya, tercera. La terrassenca Noemí Ferrer va concloure en cinquena plaça. En iniciació D majors, Míriam Martínez va ocupar la tercera posició, mateix èxit que va aconseguir Nerea Nevado en iniciació B. A més, Laura Garcia va classificar-se entre les deu millors en aquesta categoria en obtenir el novè lloc. Per últim, Anna Jiménez va quedar quarta en iniciació B majors.

 

Switch to mobile version