Autor Societat
30 Març 2014 a 12:00

Arriba la primera edició de l’SnowPrideBCN a La Molina

S’orienta al públic lèsbic, gai, transsexual i bisexual

Cartell de l’SnowPrideBCN

Cartell de l’SnowPrideBCN // Imatge cedida per FGC

El Grup FGC i l’estació d’esquí de La Molina organitzen el primer SnowPride de Catalunya sota l’eslògan Snow, Sun, Spa, Sport. L’esdeveniment, que s’orienta principalment al públic lèsbic, gai, transsexual i bisexual (LGTB), durarà quatre dies: del 3 al 6 d’abril.

Aquestes jornades gay friendly sorgeixen amb l’objectiu de crear nous productes adaptats a un target de públic diferent. Els participants podran gaudir de tot tipus d’esdeveniments que inclouen classes d’esquí, excursions i les festes més exclusives, així com un ampli programa d’activitats complementàries en un entorn especial, aprofitant el final de la temporada d’esquí, quan es pot gaudir de la neu sense renunciar al bon temps. A més, es podran allotjar en diferents establiments hotelers de la zona, que compten amb zones de spa, gimnàs i restaurant entre d’altres.

Quatre dies d’activitats i diversió

El dijous dia 3 es rebrà als assistents a l’hotel on es donarà el “Welcome Pack” amb tota la informació necessària. Els que arribin en avió a Barcelona seran rebuts a la Fàbrica Moritz de BCN, des de on sortirà un autobús cap a la Molina.

El divendres dia 4 es farà una jornada d’esquí en grup o una sortida amb raquetes al matí, una festa al Chill Out Costa Rasa amb Caves Mestres i al vespre hi haurà festa a peu de pistes.

El dissabte dia 5 d’abril se celebrarà una carrera a les pistes Alabaus amb paella i festa quan acabi (requereix inscripció prèvia). Al vespre hi haurà l’entrega de premis i festa a l’hotel Guitart La Collada.

 El diumenge dia 6 serà dia d’esquí lliure amb un dinar de comiat, amb barbacoa i trinxat.

A més, els participants podran fer activitats complementàries i alternatives a les que s’inclouen en el programa com excursions amb raquetes, esquí de muntanya, baixada nocturna de torxes, excursions amb motos de neu, cursos d’esquí o segway. També podran gaudir d’un 45% de descompte en la botiga club elements i d’un 20% a RT indoor.

Dues nits amb Dj’s internacionals

La festa de les dues nits del 4 i 5 d’abril, anirà a càrrec dels dj’s Núria Scarp i Jose Franco.

Núria Scarp ha visitat els millors festivals nacionals i internacionals degut a la seva tècnica i selecció musical.  Jose Franco, nascut a Andorra, té la seva pròpia promotora amb residencia a les millors sales de la península.

Es pot consultar més informació i el programa complet a la web www.snowpridebcn.com.

Les inscripcions s’hauran de fer enviant un correu electrònic a l’adreça info@snowpridebcn.com.

Switch to mobile version