Autor Cultura
31 Març 2014 a 16:30

Arriba l’obra “Jesucristo Superstar” al Teatre Principal de Terrassa

El 4, 5 i 6 d’abril

Jesucristo superstar obra de teatre teatre principal cartell

Cartell de l’obra

Els propers dies 5 i 6 d’abril es representarà l’obra Jesucristo Superstar, al Teatre Principal de Terrassa, a càrrec del Grup de teatre La Retallada i de l’AMPA de l’escola Roc Alabern. Està representada per pares i mares d’alumnes, així com per personal docent de l’Escola Roc Alabern.

Jesucristo Superstar es va estrenar el passat any 2012, coincidint amb les retallades de material de la Conselleria d’Educació. Les representacions de l’obra al 2012 i 2013 van servir per comprar 6 pantalles digitals per les aules i divers material informàtic, cobrint el 80% de les necessitats en equips informàtics que Educació no podia satisfer.

Els actors són un grup de pares, mares i personal docent que, tot i no tenir experiència teatral prèvia, han fet vibrar a aquells que han vist l’obra, que ara arriba al Principal de Terrassa.  A la representació del passat any als Salesians, hi van assistir l’alcalde Jordi Ballart, que va ser qui va encomanar a fer aquesta obra al principal.

Hi hauran tres representacions: dissabte dia 5 d’abril per la nit (21h), diumenge 6 pel matí (12h) i el mateix dia per la tarda (17h). Les entrades es poden adquirir a la pàgina web de La Retallada.

Switch to mobile version