Autor Economia
8 Març 2014 a 12:30

Augment del 6,4% de passatgers a l’Aeroport del Prat

Imatge del web de wikipedia

Imatge del web de wikipedia

L’Aeroport de Barcelona- El Prat ha tornat a tancar el mes amb una nova pujada del 6,4% en el nombre de passatgers que van arribar a les  instal·lacions. En total 2.140.628 passatgers van utilitzar l’aeroport com a punt d’origen o sortida del seu viatge. Així, en els dos primers mesos de l’any el creixement interanual se situa en un 5,8% amb 4,25M de viatgers.

Els passatgers de vols internacionals de fora de la UE són els que més creixen amb un 12,5%, destacant l’increment dels intercontinentals en un 15,6%. Per la seva banda, els passatgers de la UE segueixen en xifres positives amb un més de 9,2%, mentre que els passatgers en vols nacionals suavitzen la seva caiguda es mantenen amb un 0,6% negatius.

Pel que fa a les operacions, l’aeroport de la capital s’ha mantingut en xifres positives  ha tancat el mes de febrer amb un total de 17.606 aterratges i enlairaments. Des de començament d’aquest any, l’increment ha estat d’un 1,1%.

l’Aeroport de Sabadell ha tancat el mes de febrer amb un augment interanual del 18,1% amb 1.926 moviments. En els dos primers mesos de l’any s’han operat 3.751 aterratges i enlairaments, un 0,6% més.

 

Switch to mobile version