Autor Societat
8 Març 2014 a 10:20

Ballart crida a la implicació ciutadana per liderar la lluita per la igualtat

Terrassa aplegarà més de 50 activitats

Jordi Ballart durant l'acte del dia de la dona

Jordi Ballart durant l’acte d’ahir al vespre // Foto cedida per l’Ajuntament de Terrassa

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va fer una crida a la corresponsabilització i al compromís ciutadà per avançar en la lluita per la igualtat. Va ser en l’acte central del Dia Internacional de les Dones que va tenir lloc ahir vespre al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Polítiques de Gènere, Almudena Almagro, així com els portaveus municipals i diversos grups de dones de la ciutat.

 Ballart va mostrar la seva voluntat perquè Terrassa vagi al capdavant en polítiques d’igualtat: “crec que podem plantejar-nos assolir el lideratge de Terrassa en igualtat, de la mateixa manera que volem ser una ciutat sense barreres per a cap persona. És la mateixa lluita, la de la justícia, la de la llei per a tothom, la de la seguretat, la de la dignitat, la del respecte i la de la llibertat”.

L’alcalde va manifestar que cal mantenir més que mai aquesta celebració: “hi ha molt camí per recórrer, hem de reivindicar en veu molt alta i clara que volem respecte, igualtat i llibertat per a cada dona i cada home del nostre país, de la Unió Europea i de tot el món”.

Jordi Ballart va afegir que “tot això va en la mateixa línia: innovació social, creativitat, imaginació, fermesa. Hem de donar una nova empenta a la lluita per la igualtat”.

 Terrassa comptarà amb més de 50 activitats durant la celebració del Dia Internacional de les Dones.

Switch to mobile version