Autor El temps
14 Març 2014 a 10:07

Cap de setmana amb temperatures a l’alça

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Aquesta nit ha tornat a ser tranqui-la, amb temperatures que han estat similars a les de dies anteriors, amb 8 graus a la ciutat de Terrassa i 7,1 a la ciutat de Sabadell. Novament ens hem llevat amb un dia ennuvolat, que tornarà a anar trencant-se amb el pas de les hores, tot i que no ens acabarem de desfer de tots els núvols.

Avui comencem un augment notori de temperatures que faran que arribem a diumenge a màximes properes als 20-21 graus a bona part de la comarca. Avui les temperatures màximes seran d’un parell de graus més que ahir, on vam arribar als 15-16 graus. Serà demà quan aquest augment sigui més elevat, ja que el sol acompanyarà més i durant pràcticament tot el dia. L’ambient serà totalment primaveral, amb un ambient força agradable i que permetrà realitzar activitats a l’aire lliure.

En conjunt serà un cap de setmana molt solejat, marcat per les bones temperatures i l’estabilitat. I aquesta estabilitat continuarà amb nosaltres almenys fins ben entrada la propera setmana, quan una pertorbació podria visitar-nos i deixar les temperatures una mica avall altre cop. En tot cas ho hem de seguir.

Raigs Ultraviolats i estat de la platja

Com cada divendres us portem un repàs a la intensitat dels raigs ultraviolats i així aneu previstos amb les proteccions pertinents, així també com un repàs a l’estat de la platja, per aquells valents/es que desitgeu anar.

El sol continua escalfant amb moderada intensitat i el Servei Meteorològic de Catalunya ha tornat a situar tant la potència com la durada dels raigs UVI en nivell 4/10, pel que es recomana vigilar no estar massa estona exposat al sol sense protecció i sobretot sigueu conscients de les capacitats de la vostra pell.

La temperatura de l’aigua de la platja ha pujat una mica en els darrers dies i avui per exemple està a 15 graus, però la corrent farà que demà torni a ser a 14 graus, una temperatura molt freda i només apte per als més valents. El vent està previst que sigui entre fluix i moderat, ja que si al matí els vents seran fluixos, amb els pas de les hores i a partir de migdia aquest es reforçarà. El que si estarà estable és l’onatge, que s’espera que sigui dèbil a totes hores.

Això és tot. Bon cap de setmana.

Switch to mobile version