Autor Cinema, teatre i televisió
21 Març 2014 a 09:00

Cine al Catalunya

Del 21 al 27 de març

la venus de las pieles

LA VENUS DE LAS PIELES

DRAMA. Dirigida per: Roman Polanski. Repartiment: Emmanuelle Seigner i Mathieu Amalric.

En Thomas fa audicions per una obra de teatre, però cap dels candidats el convencen. Llavors, apareix la Vanda, una noia vulgar i sense respecte, a qui li dóna una oportunitat. Aquesta audició més, passarà a ser una de les millors interpretacions que hagi vist mai en Thomas.

CINEMA CATALUNYA: Divendres, dissabte, diumenge, dimecres i dijous a les 17h, 19:30h i 22h.

 

OH BOY

DRAMA. Dirigida per: Jan Ole Gerster. Repartiment: Tom Schilling, Friederieke Kempter, Marc Hosemann, Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Michael Gwisdek i Andreas Schröders.

En Niko Fischer és declarat psicològicament inestable, i això el fa estar encara més neguitós. La seva parella l’ha deixat i el pare no li fa cas. La seva situació és crítica i es veu empès a viure durant 24 hores als carrers de la freda Berlín.

CLUB CATALUNYA: Divendres, dissabte, diumenge i dijous a les 17:30h, 19:45h i 22:15h. Dimecres dia 26 a les 17:30h i 19:45h.

 

NEW ALL THE TIME + THE JAZZ MESSENGER

New all the time: curtmetratge dirigit per Dick Fontaine que tracta el tema dels sentiments, la creativitat, l’humor, l’espontaneïtat i la individualitat a través de xerrades de la cantant Betty Carter amb músics joves.

The Jazz Messenger: documental de Dick Fontaine que se centra  en la història d’Art Blakey com a pioner i important figura del 1987. El bateria, focus d’atenció del jovent, s’observa a través de tots els Jazz Messengers. Es recullen els testimonis de ballarins anglesos, jazzmen actuals i veterans per afirmar que “Art era el volcà”.

FILMOTECA: 33È FESTIVAL DE JAZZ. Dimecres, 26 de març, a les 22h.

 

SÉRAPHINE

BIOPIC DRAMÀTIC. Dirigida per: Martin Provost. Repartiment: Yolande Moreau, Ulrich Tukur i Anne Bennent.

La Séraphine de Senlis va ser una pintora francesa que va néixer a la segona meitat del segle XIX. Va començar sent pastora i fent de serventa en les cases de la burgesia, però llavors va ser reconeguda com a talentosa marxant d’art.

CINEFÒRUM LES DONES: Dilluns, 24 de març, a les 16:30h.

Switch to mobile version