Autor Rugby
25 Març 2014 a 17:15

Consell Esportiu Vallès Occidental Terrassa organitza jornades de rugbi aquesta setmana

Amb col·laboració dels Carboners

Jornades de rugbi Consell Esportiu Carboners, Tallers de rugbi a can jofresa

Tallers de rugbi a can jofresa // Imatge del web de Carboners de Terrassa

El Consell Esportiu Vallès Occidental Terrassa ha organitzat per a aquesta setmana unes jornades de rugby a diverses escoles de la zona, amb la col·laboració de Carboners de Terrassa. Es duran a terme uns tallers des d’ahir fins al 27 de març a la Zona Esportiva Municipal Can Jofresa, en horari de matí i que acolliran a més de 600 nois i noies de primària i secundària de 10 centres de la comarca.

 Aquestes jornades arriben després de la forta demanda d’aquest esport que hi ha hagut com a conseqüència de diverses activitats realitzades pel Consell i pels Carboners als darrers anys, com el Campus esportiu de fa dos estius, la trobada multiesportiva de 2013 i la jornada de rugbi touch, l’any passat.

Les jornades de rugbi compten amb 4 “estacions” per treballar el placatge, el maneig de pilota, els xuts i l’impacte als placatges amb els percutors. Es tracta de quatre nocions senzilles i entenedores per apropar-se a aquest esport de manera divertida i entretinguda.

 

Switch to mobile version