Autor Societat
13 Març 2014 a 16:33

Diferents unitats de Bombers actuen per extingir un incendi al torrent de Can Guitard de Terrassa

Bombers dels Parcs de Sant Feliu de Guíxols, Viladecavalls, Terrassa, Rubí i Cerdanyola

Helicòpter

Helicòpter // Foto: Sergi Colomer

El 112 va alertar ahir al migdia que s’estava produint un incendi a la zona del Torrent de Can Guitard, a les Martines. Aquest es va iniciar després que un home cremés matolls  i el foc s’escampés al bosc del costat.

Fins el lloc s’hi van desplaçar diferents unitats de bombers, ja que el lloc era de difícil accés, i varies unitats dels Mossos d’Esquadra, qui van facilitar l’accés per 4 Vents i per la carretera de Rubí.

Una de les unitats va identificar al causant de l’incendi i va procedir a redactar l’acta mentre una unitat de forestals iniciava expedient contra l’individu.

Per culpa del vent i de la pendent del terreny, el foc va afectar una gran extensió de terreny situat entre els carrers del Torrent de Can Guitard, Font de Pau Boada i Mas de les Mireses.

En l’extinció de l’incendi van actuar dos helicòpters i dos hidroavions, així com unitats dels bombers del Parc de Sant Feliu de Guíxols, Viladecavalls, Terrassa, Rubí i Cerdanyola. Es van cremar al voltant de dues hectàrees de terreny i en l’extinció.

Switch to mobile version