Autor Esports
13 Març 2014 a 14:30

Dinou patinadors del CN Terrassa al Trofeu de Bassin d’Arcachon

Es celebra aquest cap de setmana

CN TerrassaDinou patinadors del CN Terrassa prendran part entre divendres i diumenge en el Trofeu de Bassin d’Arcachon, que es celebrarà a la localitat francesa de Gujan-Mestras. Es tracta del segon any consecutiu en que la secció de patinatge del CN Terrassa tindrà representants en aquesta competició internacional.

Sota la direcció tècnica de Clemente Cerezo, la delegació egarenca estarà formada per la sènior Judit Esteve (lliure); els júniors Miquel Marcilla (combinada), Llorenç Álvarez (combinada), Judit Armingau (combinada), Caterina Garcia (lliure), Marta Carbonell (lliure) i Mireia Ginesta (figures obligatòries); les juvenils Marina Fernández (lliure) i Ariadna Feria (combinada); els infantils Ainhoa Tapia (lliure), Ot Dalmau (lliure), Maria Muriel (combinada), Mireia Algaba (lliure), Yaiza Algaba (lliure) i Sílvia Leiva (lliure); i les benjamins Berta Romero (lliure), Luisa Jiménez (lliure), Marina Riba (lliure) i Yaiza Tapia (lliure).

Switch to mobile version