Autor Societat
26 Març 2014 a 15:45

Dos gossos maten quatre ovelles d’un hort de Les Fonts

Pertanyien a l’ex-treballador d’una empresa

vehiclespolicia1_webAjuntament

La policia local de Terrassa va rebre una trucada ahir al migdia de la policia local de Sant Quirze informant que al terme municipal de Les Fonts dos gossos havien entrat dins un hort i havien matat les quatre ovelles que es trobaven dins. El propietari de la finca va tancar els gossos a l’hort, així que la policia va poder avisar el CAAD per fer-se’n càrrec.

Els dos gossos duien un collaret i un número de telèfon corresponent a una empresa. Quan els agents hi van trucar van confirmar que els gossos eren seus, però quan un treballador va presentar-se a comissaria al vespre, va comentar que els gossos eren d’un ex-treballador de l’empresa, el qual havia deixat un deute al negoci i els gossos allà. El treballador va comunicar que per això no podia presentar cap documentació referent als gossos ja que no havia pogut contactar amb l’ex-empleat, a qui van interposar una denúncia pel deute.

El propietari de les ovelles va interposar una denúncia pels fets ocorreguts.

Switch to mobile version