Autor Cultura
25 Març 2014 a 14:30

El CAET presenta “Un aire de família”

La comèdia teatral amb múltiples guardons a França arriba a Terrassa

Cartell de l'espectacle "Un aire de família"

Cartell de l’espectacle “Un aire de família” // Imatge del web del CAET

Aquest diumenge 30 de març, el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa porta a la ciutat “Un aire de família”, una comèdia dramàtica molt popular i guardonada a França. Entre els seus premis s’hi troba el Molière al millor text l’any 1995.

La peça d’Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri, explica la història d’una familia que es reuneix per a un sopar d’aniversari, durant el qual es descobriran els draps més bruts de tota la parentela. Durant el dia a dia acostumen a viure cordialment, però en aquest sopar al restaurant d’un dels personatges, les coses no acaben d’anar com s’esperaven; i encara menys quan el cambrer decideix ficar-hi cullerada.

Els personatges d’”Un aire de família” segueixen la mateixa lògica “irracional” de qualsevol família mediterrània: una mare dura i possessiva, i els seus quatre fills seran els que guiaran l’espectador a través de la més tempestuosa de le tragicomèdies familiars dels darrers anys.

FITXA TÈCNICA: “Un aire de família”. Autors: Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri. Data: Diumenge 30 de març. Hora: 18h. Espai: Teatre Principal. Durada: 1h 30min. Una producció de Teatre Romea i Intent Produccions.

Switch to mobile version