Autor Waterpolo
21 Març 2014 a 18:00

El CN Terrassa rep a un intractable CN Sabadell

Les sabadallenques acumulen 17 victòries de 17 partits

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa rebrà demà (16.00h) el CN Sabadell en partit corresponent a la divuitena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El derbi vallesà es presenta desequilibrat pel potencial de l’equip de Nani Guiu, actual campió d’Europa, base de la selecció estatal campiona del món i dominador de les competicions domèstiques. Enguany el conjunt sabadellenc ja ha guanyat la Supercopa d’Espanya, la Copa de la Reina i acumula disset victòries en disset partits de lliga.

La recuperació de Lourdes Rubio és a bona notícia amb la que el tècnic egarenc afronta el xoc “Ha començat a entrenar amb el grup i va millorant. Demà, a última hora, decidirem si entra a la convocatòria en funció de com es trobi”. Conscient de la gran diferència entre el Natació i el Sabadell, Pérez planteja el matx com una oportunitat “per treballar mecanismes que estem practicant de cara al matx de la setmana vinent a la piscina del Madrid Moscardó” i afegeix que l’encararan “quart a quart, sense fixar-nos en el resultat global”.

EL CN Sabadell afronta el derbi després de certificar la seva classificació per la Final Four i de derrotar al tercer de la lliga, el Sant Andreu, per un contundent 19 a 4. “Estem parlant del millor equip del món, del gran candidat per repetir títol europeu enguany” ha comentat Xavi Pérez. Jennifer Pareja, Maica García, Laura Ester, Gabi Szucs, Pilar Peña, Mati Ortiz… són algunes de les impressionants jugadores del CN Sabadell, “Tenen de tot i força”, sentencia el tècnic egarenc.

El derbi vallesà femení de waterpolo se suma a La Nit de l’Aigua d’UNICEF

Els prolegòmens del partit estaran relacionats amb La Nit de l’Aigua,  una iniciativa solidària conjunta del món de l’esport i de la natació sobre la necessitat de respectar i valorar l’aigua, impulsada per UNICEF amb la col·laboració de la Federació Catalana de Natació. En el moment de la presentació, les jugadores d’ambdós equips exhibiran una pancarta i dues d’elles, Jennifer Pareja i Gemma Gutés, faran una crida a participar-hi. Posteriorment, es projectarà un vídeo ambientat a Bangladesh, on aprendre a nedar salva vides.

Switch to mobile version