Autor Waterpolo
21 Març 2014 a 16:15

El CN Terrassa visita un perillós Canoe

Objectiu: la sisena victòria consecutiva

Equip de waterpolo masculí del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

Equip de waterpolo masculí del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa visitarà demà el Real Canoe NC (18.00h) en partit corresponent a la divuitena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor. Els de Dani Nart intentaran buscar la sisena victòria consecutiva en el sempre complicat escenari de l’equip madrileny que amb 26 punts ocupen la cinquena posició i encara aspiren a classificar-se pel play-off.

Els egarencs afronten el partit amb la recuperació del boia Abraham Alcaide. “Tot i que no està al cent per cent i que participarà menys del que és habitual, permetrà que cadascú pugui dedicar-se novament al rol que acostuma” ha comentat Nart.

Pel tècnic egarenc el partit de demà és “de màxima dificultat”. Nart ha dit que “El Canoe és un conjunt més madur que a la primera volta, és intens i desborda confiança, atès que compta amb diversos jugadors a l’òrbita de la selecció estatal” i ha afegit  que la victòria passa per fer un partit complet “Estem bé, sabem molt bé a què juguem, però necessitem incrementar l’encert de cara a gol per superar desafiaments com el de demà. Creem ocasions, però ens manca ser més eficaços en les finalitzacions”.

L’equip de Javier Cáceres  afronta el matx després de perdre dimecres contra el Barceloneta. “Compta amb diversos jugadors desequilibrants en la línia de dos metres tot i no ser boies específics, una característica que ens costa de defensar” ha comentat Nart. En el conjunt madrileny destaquen Alberto Borroso, cinquè màxim golejador de la lliga amb 45 gols, mario García, Víctor Gutierrez i el jove Alejandro Bustos.

Switch to mobile version