Autor Futbol sala
25 Març 2014 a 16:00

El juvenil del Bonaire suma tres punts claus a Sant Sadurní

Els egarencs s’allunyen del descens

Imatge cedida pel FS Bonaire

Imatge cedida pel FS Bonaire

A.E. L’Esquitx 2 – F.S. Bonaire 3

L’Esquitx: Albert, Jan, Cristian, Pere, Navarro // Eric, Ventura, Marc, Quintana i Oriol

FS Bonaire: Paolo, Jon, Arnau, Miquel, Miki // Aitor, Aleix, Jan, Xavi, Guillem, Enric i Dani.

Marcador: 1-0 min. 4 Pere; 1-1 min. 13 Enric; 1-2 min. 24 Aitor; 1-3 min. 28 Miquel; 2-3 min. 46 Ventura

Crònica

El juvenil del Bonaire va sumar tres punts claus a Sant Sadurní, per intentar allunyar-se de les posicions de descens. Tot i això, els egarencs van començar el partit amb diferents imprecisions i desorganitzats en atac. Això va provocar que l’Esquitx estrenés el marcador aprofitant un contraatac. Minuts més tard, els visitants van establir la igualada, cosa que no va evitar que els locals continuessin dominant el partit i generant perill. Però serien els egarencs qui li donarien la volta al partit, amb un fort xut d’Aitor, resultat amb el qual es va arribar al descans, 1-2.

A la represa, el Bonaire va millorar en defensa, cosa que també va permetre augmentar distàncies en el marcador, quan Miquel va fer l’1-3. Pocs minuts després, el Bonaire es va quedar amb quatre jugadors durant dos minuts per una dura entrada d’Eric. Però l’Esquitx no ho va aprofitar, i només va poder fer el segon gol en els minuts finals. Ja a les acaballes del partit, els locals van disposar d’un doble penal, però el van fallar i el marcador va ser de 2-3.

Switch to mobile version