Autor Política
25 Març 2014 a 13:45

El PP demanarà al ple la promoció del patrimoni municipal en català, castellà i anglès

Especialment pels turistes de fora de Catalunya

Imatge cedida pel Partit Popular de Terrassa

Imatge cedida pel Partit Popular de Terrassa

El grup municipal del PP presentarà una proposta de resolució al proper ple de l’Ajuntament de Terrassa que se celebrarà aquest dijous. La proposta està relacionada amb la presentació i estructuració de tota l’oferta turística terrassenca i la promoció turística de la ciutat.

El PP demana que s’articuli la presentació i estructuració de tota l’oferta turística terrassenca, així com de la promoció turística de Terrassa, en qualsevol suport i àmbit, com a mínim en català, castellà i anglès. Aquesta demanda la recolzen assenyalant que els principals actius i potencialitats de Terrassa són els patrimoni històric, artístic i cultural, així que es poden configurar com una oportunitat de promoció de la ciutat com a destinació turística per estimular l’activitat econòmica. A més, assenyalen que la promoció del patrimoni de la ciutat, l’Ajuntament l’està enfocant en l’àmbit de la província de Barcelona i de Catalunya i no s’han assolit bones dades de visitant procedents de la resta de l’estat. Per acabar, el PP posa de manifest que el fet que la senyalització viària i les xarxes socials sobre promoció estan en català, dificulta la promoció turística de Terrassa vers el turisme espanyol.

D’altra banda, els populars han redactat una Proposta d’Acord de Portaveus sobre l’endometriosi, una malaltia que afecta a dones en edat reproductiva de tipus inflamatori que pot causar l’aparició de teixit endometrial fora de la seva localització anatòmica normal a l’interior de la cavitat de l’úter. Pot arribar a afectar altres òrgans pèlvics com l’intestí, l’urèter o la veixiga urinària. En aquest text, el grup municipal demanava la promoció del coneixement de la malaltia, sensibilització de la societat i l’impuls de competències municipals per millorar la integració, autonomia i qualitat de vida de les dones i les famílies. El text, finalment no serà necessari, ja que el grup municipal del PSC ja l’ha presentat.

Switch to mobile version