Autor Futbol
21 Març 2014 a 09:30

El Terrassa FC vol fer de l’Estadi Olímpic un fortí

Els egarencs comencen la jornada a tres punts de la promoció

Foto: Daniel Arús

Foto: Daniel Arús

Al Terrassa FC no pot deixar escapar punts si pretén estar en places de promoció d’ascens a la Segona divisió B a final de temporada, i menys en el seu propi estadi. És per això, que els homes de Miki Carrillo lluitaran per sumar els tres punts davant la UE Rapitenca, el proper diumenge a les 17h.

En principi serà un matx desigual, entre dos equips amb dinàmiques inverses, ja que el bon moment de joc que travessen els egarencs contraposa amb els de Sant Carles de la Ràpita. Així mateix, la Rapitenca està dissetena classificada amb 27 punts i encadena tres derrotes consecutives, i ha perdut nou dels últims onze partits.

Per aquest partit, Miki Carrillo podrà comptar amb Pedro Garcia, que ja s’ha recuperat del trencament fibril·lar, però David Batanero continuarà sent baixa. A més, l’equip no estarà sol per afrontar el repte. La promoció de posar les entrades a cinc euros si es compren abans de diumenge, promoguda des de la directiva del club egarenc, farà que les graderies de l’Olímpic presentin un bon aspecte.

Tot i que entrar en llocs de play-off en la present jornada és matemàticament difícil, una victòria deixaria els terrassencs a les portes de la quarta plaça. I més tenint en compte que es disputarà un matx entre dos rivals directes per la lluita per l’ascens, el Rubí visita el camp de l’Europa. El matx contra la UE Rapitenca es jugarà a l’Estadi Olímpic, diumenge 23 de març a les 17h,  i estarà arbitrat per Cristian López.

Switch to mobile version