Autor Cultura
31 Març 2014 a 16:00

Els Minyons descarreguen de nou el 3 de 8

Segon cop aquesta temporada

minyons castell

Minyons de Terrassa // Imatge d’arxiu

Tot i que el temps no acompanyava diumenge al matí, es va poder celebrar la diada castellera a la Catedral de l’Empordà, tal i com estava previst. Acompanyats dels Vailets de l’Empordà, que celebrava la seva diada de bateig, i dels Marrecs de Salt, la diada va començar a les 12 a Castelló d’Empúries.

Els Minyons van aconseguir descarregar el segon 3 de 8 de la temporada, un 3 de 7 aixecat per sota i que feia 11 anys que no portaven a plaça i el 9 de 7.

Per la seva banda, els marrecs de Salt van realitzar un 5 de 7, un 4 de 7 i un 3 de 7, unes construccions estables i que van demostrar portar per la màniga.

Els Vailets de l’Empordà, amfitrions, van començar el seu bateig amb un 5 de 6, descarregant en segona ronda un 4 de 7 i que era el seu gran repte per a la jornada. En darrera ronda van acabar amb un 2 de 6.

Desprès de la diada les colles van realitzar un dinar de germanor, fet que demostra la complicitat existent entre els Vailets i els seus padrins, els Marrecs de Salt i els Minyons de Terrassa.

Switch to mobile version