Autor Societat
26 Març 2014 a 17:00

Estacionament temporal al carrer Sant Quirze

És guanyaran 14 places a determinades hores

screenshot.2

L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Mobilitat, implantarà a partir de demà dijous una zona d’estacionament temporal en un tram del carrer de Sant Quirze per a facilitar l’accés escolar.

Es tracta d’una nova mesura que s’ha acordat amb la direcció i l’AMPA de l’escola Petit Estel i serà en fase de prova fins a final de curs.

La nova zona d’estacionament s’ubicarà a la vorera esquerra del carrer, entre la cantonada amb el carrer Puig Novell i el nº40 i tindrà una capacitat per 14 cotxes. S’hi podrà estacionar de dilluns a divendres de 7.45 a 9.15 h, de 12.30 a 13.15 h, de 14.45 a 15.15 h i de 16.30 a 17.15 h i un temps inferior a 5 minuts.

Davant la poca amplada del carrer Sant Quirze i la falta d’estacionament s’ha optat per aquesta mesura temporal que permet una parada ràpida.

De totes maneres l’Ajuntament de Terrassa recomana l’acompanyament a l’escola a peu, en bicicleta o transport públic i recorda que les 14 places guanyades no són suficients davant de la demanda que es genera a certes hores i considera necessària la implicació i comprensió de la comunitat educativa per a incentivar pautes sostenibles i saludables.

Switch to mobile version