Autor Entitats
21 Març 2014 a 16:00

Festa de celebració del primer aniversari de l’Associació LGTB Terrassa

Demà a partir de les 21:30h

Imatge del Facebook LGTB Terrassa

Imatge del Facebook LGTB Terrassa

L’Associació LGTB de Terrassa celebrarà aquest dissabte el seu primer aniversari i per això ha organitzat una festa oberta a la ciutadania a La Coral Els Amics (C/ Pantà, 57) demà a partir de les 21:30h.

En aquest primer any de funcionament l’Associació ha dut a terme diverses accions a la ciutat per tal de promoure la igualtat i el respecte vers la diversitat sexual. LGTB compta amb més d’un centenar de socis i sòcies que ajuden l’entitat a créixer de cara a aconseguir els objectius marcats. L’activitat feta durant aquests 12 mesos serà repassada a la festa de dissabte, des de les xerrades i conferències als actes lúdics.

L’entrada serà gratuïta i s’oferiran actuacions i activitats pels participants.

Switch to mobile version