Autor Sanitat
25 Març 2014 a 18:00

Jornada de networking “Healthcare&Photonics” Al Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa

Demà dimecres

jornada de networking "Healthcare&Photonics"

Flyer de l’esdeveniment // Imatge cedida per SECPhO

Demà dimecres 26 de març tindrà lloc la jornada de networking Healthcare&Photonics al Parc Audiovisual de Catalunya (Terrassa), un esdeveniment que té com a objectiu generar oportunitats de negoci i projectes en relació a l’àmbit de la salut i les tecnologies fotòniques. Es podran veure les últimes tendències en tecnologies fotòniques i òptiques aplicades al sector sanitari.

El bloc principal estarà format per dues sessions paral·leles: Imatge mèdica, i dispositius mèdics i tecnologies fotòniques aplicades al laboratori, on les empreses exposaran les últimes tendències.

A la tarda, s’organitzarà un esdeveniment de matchmaking, amb reunions individuals entre els participants amb la finalitat de generar nous contactes.

S’espera que assisteixin empreses i centres líders en el sector, com els següents: Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Germanes Hospitalaries Benito Menni, Xiscat,  Institut Pere Mata, i2cat Fundació, Parc Tauí de Sabadell, Sensofar, ICFO, ICIQ, Sener, Tecnalia, Cosingo, MedLumics, Starlab, CVC, Carril Instruments, Instituto de Fotomedicina, KDPOF, IN2UB, CD6-UPC, VLC Photonics, Hamamatsu Photonics, BCB, IRIS, etc. 60 empreses ja es troben confirmades

La jornada està organitzada per ACCIÓ-Generalitat de Catalunya, Orbital.40, el Cluster de Salud Mental de Catalunya, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, y el Cluster de Óptica y Fotónica del Sud de Europa (SECPhO).

SECPhO és un clúster de caràcter empresarial que reuneix a Grans Empreses, Pymes, Centres Tecnològics, Centres d’Investigació i Universitats del sector de l’òptica i la fotònica.  Fa ser fundada com a organització sense ànim de lucre el 29 d’abril de 2009 a Terrassa.

Switch to mobile version