Autor Societat
13 Març 2014 a 18:00

La Policia local persegueix un vehicle que finalment es detingut a Horta

Se’l va perdre la pista a l’entrada de l’autopista

vehiclespolicia1_webAjuntament

Aquesta matinada una unitat de la Policia local ha observat com dos vehicles sortien del carrer Dom Bosco, al Roc Blanc, i a l’alçada del carrer Maria Mazarel·lo un dels individus ha aturat el cotxe i ha pujat a l’altre vehicle per sortir a gran velocitat saltant-se tots els semàfors de l’avinguda Angel Sallent en vermell.

Una unitat de la Policia ha iniciat la persecució mentre una altra comprovava que el vehicle estacionat tenia clars signes d’haver estat sostret, tot i no trobar-se com a tal a la base de dades.

Els fugitius han agafat direcció avinguda del Vallès, passant pel carrer Minyo, saltant-se a gran velocitat totes les senyals de trànsit i a l’alçada de l’accés a l’autopista se’ls ha perdut la pista.

Una de les unitats ha pogut visualitzar els fugitius a l’alçada del carrer Bosc Gimpera amb N-150 i han reiniciat la persecució mentre que dues unitats situades a la c-58 a l’alçada de Sant Quirze i una altra a la carretera de Rubí no l’han detectat pel que els agents han pensat que s’havia dirigit en direcció a Manresa.

El vehicle sostret ha estat retirat per Egarvia fins a les dependències de Mossos d’Esquadra ja que podria trobar-s’hi empremtes del conductor i autors del robatori.

A les 4.45h s’ha confirmat la recuperació a Horta de l’altre vehicle i la detenció d’un individu per robatori en un bar.

Switch to mobile version