Autor Futbol sala
26 Març 2014 a 14:00

L’EF Bonaire disputarà dos partits amistosos amb el Challenger Crew Juniors

L’equip nord-americà està de tour per Catalunya

EF Bonaire

El proper dijous, 27 de març, dos equips de l’EF Bonaire disputaran dos partits davant el Challenger Crew Juniors, club de l’estat d’Ohio, dels Estats Units, que es troba de tour per Catalunya.

D’aquesta manera, en el primer encontre jugarà l’aleví del Bonaire, i tindrà lloc a les instal·lacions del club, a partir de les 18h. Tot seguit, a les 19:30h, serà el torn de l’infantil, que disputarà un matx amb l’infantil del Challenger. Els dos partits tindran, caràcter amistós amb una clara intenció de concòrdia.

El Challenger Crew Juniors es va fundar durant l’hivern del 2007 amb l’únic objectiu de participar en un torneig nacional. El torneig va resultar un èxit i els seus fundadors es van plantejar fundar un gran club a l’estat d’Ohio. Així doncs, el club forma a jugadors que estiguin en disposició de competir, en un futur, al més alt nivell. Tanmateix, no només formen jugadors de futbol, també formen persones que aprenen valors i gaudeixen del futbol de la manera més saludable, física i mentalment, possible.

Per la seva part, l’Escola de Futbol Bonaire té com a objectiu fomentar el futbol com a nexe d’unió de cultures. A més, d’establir una cordial relació d’amistat amb el Challenger Crew Juniors, que permeti els dos conjunts enfrontar-se amb més ocasions amb els equips del club americà.

Switch to mobile version