Autor Handbol
25 Març 2014 a 12:30

L’Handbol Terrassa cau a la pista del Sant Martí

Els dos equips van oferir un bon espectacle

Handbol Terrassa

Sant Martí E 31 – Handbol Terrassa 26

Sant Martí E: Consegal, López, Lanime, Bossier, Medina, Asensi, Clarós // Zahonero, Deirós, Arteche, Lozano, Baradao, Gaus, Martín

Handbol Terrassa: Alagón, Comellas, Serrano, Oliva, Ros, Navarro, Valdivia // Martínez, López, Andreu, Garcia, León, Navarro, Valiente

Àrbitre: Larín i Pastoriza

Marcador (parcials)

1a part

1-1 3-4 5-6 9-9 11-11 12-14

2a part

15-15 18-17 21-18 25-22 28-22 31-26

Crònica

L’ Handbol Terrassa va caure derrotat en un bon partit, on es va demostrar perquè els dos conjunts estan ben situats a la classificació. El matx va començar amb molta intensitat defensiva per part dels dos equips. El primer parcial d’1-1 ja ho posava de manifest, i tota la primera part es va moure en aquests paràmetres d’igualtat. Només en els darrers minuts el Terrassa va ser capaç d’aconseguir un petit avantatge de dos gols amb la que es va arribar al descans, 12-14. Resultat que deixava el partit obert després d’una gran primera part dels dos equips.

A la represa, el Sant Martí va sortir més encertat, i va empatar el partit a 18 en el minut 11, però poc després, el Terrassa va cometre alguns errors en atac i es va posar per darrere en l’electrònic, 21-18. A partit d’aquest moment, el Sant Martí no va cometre errades ni en defensa ni en atac, i va aconseguir la victòria.

 

Switch to mobile version