Autor Societat
25 Març 2014 a 16:30

L’organització del Camí Moliner dóna 200 euros a Càritas Matadepera

Correspon a la part de la inscripció

Xec Càritas Matadepera Camí Moliner

Toni Fàbregas rep el xec de mans de Toni Camanyes i Narcís Serrat // Foto Quico Sala (imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera)

Toni Camanyes i Narcís Serrat, representats de l’organització de la 15a edició del Camí Moliner de Matadepera, celebrat el passat 9 de març, van entregar aquest cap de setmana un xec per valor de 200 euros al president de Càritas Matadepera, Toni Fàbregas.

La xifra correspon a la part de la inscripció que es dedicava a aquesta organització. Els diners es destinaran al repartiment d’aliments de famílies necessitades del poble. Aquest últim mes de febrer es van atendre 21 famílies.

A aquests 200 euros cal afegir els 542 euros que es van recollir de la cursa del Mont-rodon, el passat mes de febrer, i els 900 euros de la Cursa de Festa Major. En total, més de 1600 euros provinents de diverses iniciatives esportives s’han destinat a aquesta entitat.

Switch to mobile version