Autor El temps
21 Març 2014 a 10:19

Mal temps durant aquest cap de setmana

Ens espera un dia ennuvolat // Foto: Àlex Callao

Ens espera un dia ennuvolat // Foto: Àlex Callao

Nit més freda la que hem passat avui amb temperatures mínimes que han estat al voltant dels 8-10 graus a la nostra comarca. La nuvolositat durant tot el dia serà present, de manera que aquest matí de núvols baixos pot dominar durant bona part del dia.

Mentre que les temperatures màximes d’avui i demà encara seran properes als 20 graus, hem d’estar preparats per veure com diumenge aquestes retrocedeixin 5 graus de mitjana per l’arribada d’un front que encara és de difícil predicció i afectació. Demà serà un dia tapat, amb pluges repartides per tot el país, però lluny encara del Vallès fins ben entrada la tarda, on podrien descarregar alguns ruixats o pluges de certa  intensitat però de durada més aviat breu en el temps.

Haurem d’estar pendents de com entra finalment la pertorbació per poder determinar si aquesta ens afectarà molt o gens, ja que els mapes varien sovint i es mostren, en cert punt, imprecisos i poc concrets. El que si podem assegurar és que l’ambient diumenge serà fresc, no d’hivern però si que ens farà trobar a faltar l’anterior cap de setmana, on vam tenir màximes més properes als 25 graus que als 20.

Estat de les platges i Raigs Ultraviolats (UVI)

Segons les prediccions del Servei Meteorològic de Catalunya ens mantenim amb un  sol moderadament potent. En l’escala que va del 1 al 10, durant aquesta setmana serà de 4, de manera que haurem de vigilar no patir cremades si aconsegueix sortir de la capa de núvols que tindrem tot el dia demà.

No serà un cap de setmana propici per anar a la platja, ja que el vent que s’espera a les platges de la rodalia de Barcelona serà moderat, tot i que l’onatge es presenta dèbil. La temperatura de l’aigua serà de 16 graus, lleugerament superior al que estava la setmana passada, però amb una temperatura ambient que no convidarà a mullar-se.

Això és tot. Bon cap de setmana.

Switch to mobile version