Autor Entitats
31 Març 2014 a 17:00

Nova conferència del Cicle de Cultura Neurològica d’AVAN

Aquest dimecres al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer

Imatge cedida per AVAN

Imatge cedida per AVAN

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) segueix amb el Cicle de Cultura Neurològica amb una nova conferència que es farà dimecres, 3 d’abril, al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (Plaça de la Cultura, 5). L’activitat començarà a les 19h.

La conferència, sota el títol Curar des de la comprensió, la impartirà Alfons Gea, llicenciat en Teologia, diplomat en magisteri i llicenciat en Psicopedagogia. Actualment és el responsable del Servei d’atenció al Dol de la Funerària Municipal de Terrassa. A la conferència s’explicaran eines per superar situacions complicades.

El Cicle de Cultura Neurològica té com a objectiu sensibilitzar i divulgar la importància de la prevenció activa afavorint hàbits i estils saludables a més de facilitar eines de suport tant a afectats, famílies com professionals.

Switch to mobile version