Autor Esports
21 Març 2014 a 10:30

I Open Absolut de Pàdel del Vallès per Parelles

La competició la posaran en marxa el CN Terrassa, l’Atlètic-Terrassa i Terrassasports

Presentació del I Open Absolut de Pàdel del Vallès per Parelles

Presentació del I Open Absolut de Pàdel del Vallès per Parelles // Imatge cedida pel CN Terrassa

El CN Terrassa, l’Atlètic-Terrassa i Terrassasports duran a terme conjuntament el campionat de pàdel per parelles més important de la ciutat, que alhora també és un dels més destacats de la comarca. La competició, que constarà de tres proves, una a cada club organitzador, aplegarà uns 600 jugadors.

La competició s’iniciarà el 31 de març a l’Atlètic-Terrassa amb la prova masculina, que tindrà lloc fins el 13 d’abril. Posteriorment, serà el torn de la prova femenina, que tindrà lloc al Terrassasports entre el 12 i el 25 de maig. La darrera prova, la mixta i de menors, es durà a terme a les instal·lacions del CN Terrassa entre el 30 de juny i el 13 de juliol.

La iniciativa per la celebració d’aquest important esdeveniment per la ciutat va néixer amb vocació social i amateur, motiu pel qual s’han establert quatre categories de nivell. La gran majoria de participants seran jugadors i jugadores d’entre 25 i 50 anys. No obstant, també hi haurà una prova per a nens i nenes d’entre 8 i 16 anys, aprofitant l’impuls de la Lliga Pàdel Kids, la qual ja està en marxa. Aquesta serà la primera edició del torneig i pretén reunir unes 300 parelles, és a dir, unes 600 persones.

Les tres entitats organitzadores han volgut fixar un preu d’inscripció força competitiu, per sota de la mitjana del sector, en consonància amb el context econòmic actual. D’aquesta forma, els adults que vulguin inscriure’s hauran de pagar 19€ per prova, i els nens, per la seva banda, 15€. La inscripció, que s’haurà de formalitzar al web www.padelcompeticio.com amb una antelació mínima de 7 dies naturals abans de l’inici de la prova en qüestió, garanteix un mínim de 3 partits, obsequis, fruita, i fins i tot la possibilitat d’escollir horari de joc.

El I Open Absolut de Pàdel del Vallès per Parelles compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, i amb el patrocini de Royal Padel, Solmania, Coco Servei de Càtering, Frutas Castillo, Reves Shop, DSD Formentera i Stai Barcelona.

Switch to mobile version