Autor Societat
9 Març 2014 a 11:45

Pagar per trobar feina

El nou model que proposa una plataforma nascuda a Barcelona

Encuentra curro

El 80% dels espanyols busca feina a través d’internet. El fet d’assistir a entrevistes personals i no rebre mai resposta és una frustració per la majoria d’aturats.

Actualment existeix una plataforma que revoluciona l’esquema clàssic de la contractació i proposa un sistema molt senzill on qui busca feina penja el seu currículum a la web i els que busquen treballadors, a través d’un filtre, seleccionen els seus candidats, i aquests reben un avís. Actualment obrir l’avís i veure l’oferta es gratuït, tot i que la dinàmica de l’empresa és que el treballador pagui 1€ per fer-ho.

Aquesta plataforma que optimitza els processos de cerca és Encuentra Curro. Pels contractants és una avantatge ja que poden anar directament al perfil del treballador i pels possibles treballadors suposa un estalvi de temps, tot l’euro que ha de pagar per veure l’avís.

Els fundadors d’aquesta empresa catalana són de Barcelona i actualment volen focalitzar la comunicació en l’àmbit local i en concret en la zona del Vallès Occidental. Temporalment estan oferint els serveis de la plataforma 100% gratuïts.

Vídeo

Web

Switch to mobile version