Autor Entitats
9 Març 2014 a 12:00

Rafael Nadal nova imatge del Banc Sabadell

Nadal serà el quart esportista professional en vincular la seva imatge a Banc Sabadell

Rafa Nadal // Imatge cedida pel Banc de Sabadell

Rafa Nadal // Imatge cedida pel Banc de Sabadell

El 2 d’abril a Madrid es formalitzarà l’acord on Rafael Nadal, tennista i número u mundial, signarà com ambaixador de la marca Banc Sabadell.

El tennista serà el quart esportista professional en vincular la seva imatge a Banc Sabadell. En aquest cas la relació tindrà més recorregut i profunditat, i fins i tot superarà l’actual etapa esportiva de Nadal, el que donarà pas a que sigui el distintiu de Banc Sabadell en les seves activitats comercials i corporatives de més relleu.

Josep Oliu, president de Banc Sabadell, ha manifestat que “Estem molt satisfets de poder unir els valors de la nostra marca als positius atributs que transmeten la personalitat i la trajectòria esportiva d’èxit de Rafael Nadal, el millor esportista espanyol de tots els temps pel seu palmarès. El seu carisma i el prestigi internacional de les seves fites esportives contribuiran a fer créixer la nostra notorietat a tot Espanya i potenciaran, sens dubte, la nostra imatge internacional, especialment als Estats Units i l’Amèrica Llatina, on també és un ídol”.

Per altra banda, Rafael Nadal ha mostrat la seva satisfacció dient que “em fa immensament feliç aquest nou projecte i el camí que començarem junts amb Banc Sabadell.  Amés de ser una entitat espanyola, internacional i de prestigi, em sento plenament identificat amb els valors que transmet, així com el suport constant al món de l’esport i més concretament al tennis mitjançant el patrocini del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó. I també he d’agrair a Banc Sabadell que aquesta col·laboració vagi més enllà de la meva carrera professional i espero que sigui capaç de tornar-los aquesta confiança que han dipositat en mi”.

Abans de Nadal van ser imatges de Banc Sabadell el jugador del FC Barcelona i de la selecció argentina Leo Messi, la medallista olímpica en natació sincronitzada Gemma Mengual i l’actual entrenador del CF Bayern de Munic Pep Guradiola.

També han col·laborat puntualment futbolistes com Carles Puyol i Cesc Fábregas, exjugadors com Luis Figo o Luis Enrique i la  nedadora paralímpica Teresa Perales.

Switch to mobile version