Autor Waterpolo
26 Març 2014 a 16:00

Sis waterpolistes del CN Terrassa convocats amb la selecció catalana infantil

Disputaran el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials

waterpolista

Imatge cedida pel CN Terrassa

Sis waterpolistes del Club Natació Terrassa han estat convocats amb les seleccions catalanes infantils femenina i masculina per participar en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials que se celebrarà a Madrid del 10 al 13 d’abril. Els representants del Natació seran Sandra Domene, Aina Pastor, Olga Descalzi, Paula Leitón, Adrià Oya i Bernat Sanahuja.

D’aquesta manera, el club egarenc és l’entitat amb més representants en una selecció femenina formada per catorze jugadores. Al marge de les quatre egarenques esmentades, han estat elegides Paula Rutgers (CN Rubí); Sílvia Morell i Marta Silva (CN Sabadell); Júlia Nieto (CN Mataró); Alejandra Aznar, Aitana Garcia i Clara Díaz (CE Mediterrani); Berta Setó i Mireia Guiral (CN Sant Andreu); i Elisa López (CN Sant Feliu). El torneig femení, que reunirà a Catalunya, Madrid, Euskadi, València i Aragó, arrencarà el divendres 11 d’abril i enfrontarà a tots els equips en format de lligueta.

Per la seva part, el conjunt masculí, Oya i Sanahuja són dos dels escollits d’una llista de catorze jugadors que completen Salvador Sánchez (CN Molins de Rei); Roger Echevarría i Marc Aguilella (CN Barcelona); Víctor Alegre, Sergi Prieto i Luis Couso (CN Atlètic-Barceloneta); Arnau Peral (CN Granollers); Roger Martínez (CN Sant Andreu); Lluc Bertran (CN Mataró); Marc Figueroa (CE Mediterrani); Bernat Fernández (CN Premià); i Arnau Mas (CN Sabadell).

Catalunya ha quedat enquadrada en el grup A, i s’emfrontarà amb rivals com València, Euskadi, Ceuta i Galícia. En el grup B, militen Madrid, Andalusia, Navarra, Aragó, Múrcia i Castella – la Manxa. La competició començarà el dijous 10 d’abril a la tarda amb els primers partits de la ronda preliminar, mentre que la fase regular es desenvoluparà divendres 11 i dissabte 12 en doble sessió. La fase final se celebrarà íntegrament el diumenge 13.

Switch to mobile version