Autor Societat
9 Març 2014 a 10:30

Treballs de millora de la seguretat viària a la C-58 a Castellbell i el Vilar

De dilluns a dimecres entre les 10 i les 19h

obras3-300x222

El Departament de Territori i Sostenibilitat portarà a terme la setmana vinent treballs puntuals de millora de la seguretat viària a la C-58 a Castellbell i el Vilar. Aquestes millores consistiran en la implantació d’un espai zebrejat central a la calçada i de ressalts a les marques viàries, captafars reflectants i fites, amb l’objectiu de reforçar la separació dels sentits de la circulació i s’aprofitarà per estendre una nova capa de paviment.

Entre dilluns i dimecres 300 metres de la carretera seran objectiu de les millores. Així doncs, entre les 10h i les 19h un dels dos carrils de la calçada quedarà ocupat, en funció de les obres, i es facilitarà el trànsit pel carril que quedi lliure.

Switch to mobile version