Autor Natació
21 Març 2014 a 17:00

Trenta nedadors del CN Terrassa en el Trofeu CN Sabadell

Es celebra aquest cap de setmana

Carla Campo, del CN Terrassa

Carla Campo, del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

Dissabte i diumenge es celebra el VIII Trofeu Club Natació Sabadell, la quarta prova del XV Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona, a les instal·lacions del club sabadellenc de Can Llong. En aquesta competició, hi estaran figures internacionals destacables, com el campió olímpic i campió del món Florent Manadou, o l’altra figura de la velocitat mundial, el també francès Fabien Gillot. També hi estarà la campiona d’Europa i medallista internacional Coralie Balmy, així com els dos líders del Circuit, Juanmi Rando i Jessica Vall, a més d’Erika Villaécija, Aschwin Wildeboer, Rafa Muñoz, Judit Ignacio, Marc Sánchez, Marta González i Albert Puig, tots ells mundialistes amb la selecció espanyola a Barcelona 2013.

El CN Terrassa portarà divuit nedadores i dotze nedadors a competir, sota la direcció tècnica d’Eduard Vera i Francesc Xavier Reina. En l’apartat femení, comptarà amb Laura Guerra, Núria Michavila, Elisabeth Arpal, Paula López, Júlia Perucho, Nàdia Santacruz, Laura Bayod, Mònica López, Sara Reyes, Judit Duarte, Irene García de Dios, Carla Campo, Maria Buch, Natàlia Baño, Isamar Matarín, Laia Redond, Anna Serra i Laura Roca.

En categoria masculina, d’altra banda, intervindran Guillem Ramos, Víctor Muñoz, Dan Reverte, Adrià Muñoz, Marc Melero, Carles Faro, Duncan Carse, Enric Cristóbal, Albert Puig, David Llamas, David Benítez i Pau Garcia.

Aquest trofeu es durà a terme en doble sessió de matí i tarda mitjançant el sistema d’eliminatòries i final, a excepció de les proves de 800 i 1500m, que es faran amb el sistema de contrarellotge. La competició s’iniciarà a les 9:30h i es reprendrà a les 16:30h.

La nedadora Carla Campo ocupa la 6a posició en la classificació femenina amb 3759 punts, després de tres proves del Circuit Català de Trofeus de Natació. Carles Faro, per la seva banda, es troba a la 13a plaça amb 3469 punts.

Switch to mobile version