Autor Societat
5 Març 2014 a 16:01

Un conductor colpeja un altre vehicle tres cops i intenta atropellar la conductora

No es va interposar cap denúncia

vehiclespolicia1_webAjuntament

Una noia va comunicar a la Policia Local que un vehicle la va envestir per la part posterior tres cop al dirigir-se a Sabadell i quan es va parar, va intentar atropellar-la. La conductora va veure més tard el cotxe a Terrassa, així que va comunicar a una patrulla policial la matricula i el model del cotxe, el qual el van localitzar a la carretera Montcada, a l’alçada del Parc de Vallparadís. El conductor, que va donar negatiu a la prova d’alcoholèmia, va ser traslladat a la prefectura per aclarir els fets amb la jove. Finalment, després que el conductor admetés haver col·lidit amb el cotxe per la part posterior, es va fer el part amistós i la jove no va posar cap denúncia.

Detinguts per intentar entrar a un bloc de pisos forçant la porta

Aquesta mitjanit s’han detingut dues persones per intentar entrar a un bloc de pisos, propietat d’una entitat bancària, del carrer Bartrina. Un particular van informar dels fets a la policia i els va facilitar una descripció dels sospitosos. Tres persones estaven donant cops a la porta d’un dels blocs de pisos i un d’ells mirava des de la cantonada amb la intenció d’entrar a l’interior de l’edifici. Dos dels sospitosos van sortir corrents al veure els agents i van llençar tot d’objectes que duien per entrar. Els agents van detectar una pota de cabra i dos tornavisos a l’interior d’un contenidor pròxim. La policia va constatar que els sospitosos coincidien plenament amb la descripció el testimoni i se’ls va detenir per robatori amb força en grau de temptativa.

Switch to mobile version