Autor Política
15 Abril 2014 a 16:00

6.668 matadeperencs podran votar a les eleccions al Parlament Europeu

El proper 25 de maig

Foto de les darreres eleccions al Pavelló // Imatge del web de l'Ajuntament de Matadepera

Foto de les darreres eleccions al Pavelló // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

El proper 25 de maig un total de 6.668 matadeperencs podran exercir el seu dret a vot per renovar el Parlament Europeu . Els 28 Estats membres de la Unió escolliran un total de 751 eurodiputats que representaran durant els propers 5 anys un total de 500 milions d’habitants.

A Matadepera, el dispositiu electoral serà similar a les darreres comtesses electorals. El Pavelló es transformarà en el Col·legi Electoral del poble, amb vuit meses disponibles. El Col·legi Electoral estarà obert de 9 a 20h.

L’únic matadeperenc a les llistes és Marcel Sayol, candidat a la llista electoral per CiU en la posició de suplent.

Switch to mobile version