Autor Cultura
2 Abril 2014 a 16:00

Activitats del cap de setmana al Museu Tèxtil de Terrassa

Jornades per a tots els públics

Museu Tèxtil de Terrassa

Museu Tèxtil de Terrassa // Sergi Colomer

El proper dissabte 5 d’abril se celebrarà una jornada centrada en els usos i re-usos de la roba, organitzada pel Centre de Documentació i Museu Tèxtil, conjuntament amb el Centre d’Estudis Històrics de terrassa i l’Arxiu Històric Comarcal de Terrassa. Tindrà lloc al Centre de Documentació i Museu Tèxtil (Carrer de Salmerón 25)

Així mateix, participaran diferents especialistes en dues sessions: la primera centrada en la producció industrial i la segona en les diverses facetes del reciclatge. Coincidint amb la jornada s’ha preparat una petita mostra amb documentació històrica seleccionada per l’Arxiu Comarcal, algunes peces del CDMT i material informatiu de la Fundació Humana.

A més, el Centre de Documentació i Museu Tèxtil oferirà diferents activitats de diumenge sota el títol L’art de vestir-se, on s’acostarà al públic la història de la indumentària a partir de diverses obres d’art: pintures, dibuixos o cartells, entre d’altres. Aquest cicle és fruit de la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, diverses entitats de la ciutat, la Fundació Carulla, l’Editorial Barcino. L’entrada és lliure i les places estan limitades a l’aforament de la sala. Aquest diumenge, 6 d’abril, es farà l’activitat el cavaller i l’armadura, a les 11.30h. A més, el mateix dia a la mateixa hora es farà l’activitat Un escut com a punt de llibre.

Switch to mobile version