Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
12 Abril 2014 a 09:00

Aixopluc als Òbits

Els Òbits

Els Òbits // Foto: Sergi Colomer

Els Òbits són unes petites cavitats i balmes obrades situades al peu del cingle del turó del Òbits. A mitjans del segle passat es van abandonar definitivament, fins aleshores servia per aixoplugar el bestiar i el pasturatge en dies come n el de la fotografia, amb boira baixa i que podien portar pluja.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version