Autor Cultura
23 Abril 2014 a 16:30

Aprovada la candidatura egarenca per ser Ciutat Gegantera 2015

Ok definitiu de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya

Imatge cedida per Miquel Merino

Imatge cedida per Miquel Merino

Amb un 87,9% dels vots afirmatius, l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya va acceptar oficialment la candidatura de la ciutat de Terrassa a través de la colla Geganters de Terrassa,  per a que aquesta sigui Ciutat Gegantera durant el proper any.

Durant els propers 18, 19 i 20 de setembre del 2015 fins a un centenar de colles es reuniran a la co-capital del Vallès Occidental. Durant tots els dies del cap de setmana se succeiran les plantades, ballades i altres activitats de cultura popular, com la cercavila i els actes de traspàs de ciutat gegantera.

Durant tot l’any els Geganters de Terrassa seran els portadors dels gegants propis i haurà de dur-los a les poblacions que ho requereixin. Així, En Treball i Na Cultura poden arribar a viatjar fins a cinc o sis sortides més de les ja habituals, participant activament de Festes Majors.

L’Ajuntament de Terrassa va aprovar el passat mes de gener donar suport a la candidatura de Terrassa com a Ciutat Gegantera 2015, aportant els recursos municipals necessaris per a l’organització dels diferents actes i la seva difusió.

Switch to mobile version