Autor Cultura
3 Abril 2014 a 17:45

Aquest divendres, sardanes a l’Auditori Municipal

Sardanes

Sardanes // Foto: Joan Murcia

Aquest cap de setmana les sardanes tornen a ser presents a diferents punts de la comarca. Tot seguit us fem un repàs d’on podreu trobar-les i, si estan disponibles, els programes amb les peces que es tocaran.

A Terrassa podrem trobar sardanes aquest divendres 4 d’abril a partir de les 21h. L’Auditori Municipal (Passeig Ernest Lluch n1) acull una nova ballada de sardanes protagonitzada per la Cobla Principal de Terrassa i lluny de possibles xàfecs que hi puguin caure.

Pel que fa a Sabadell, serà aquest diumenge a la Plaça Doctor Robert on la Cobla Sabadell serà present en un dia que s’espera solejat. S’espera que més d’un centenar de persones tornin a formar rotllanes en aquesta ocasió, amb peces que daten des del 1950 fins al 2005, amb un clar predomini dels clàssics.

Programa Sabadell

Switch to mobile version