Autor Societat
6 Abril 2014 a 14:00

Bona acollida del Congrés Europeu del Creixement Personal

Ahir es va celebrar la primera jornada

Congrés Europeu de Creixement Personal

La sala de conferència de Fira Sabadell, ahir // Foto: Joan Murcia

Ahir va tenir lloc la primera jornada del Congrés Europeu del Creixement Personal, celebrat a Fira de Sabadell i organitzat per Vital Media Events. El congrés té com a tema central la trobada de l’equilibri emocional, personal i laboral, a través de diverses tècniques, com ara la teràpia Gestalt, la Programació Neurolingüística o el Coaching, entre moltes altres. L’esdeveniment va tenir bona acollida en quant a públic assistent. El grup Inform@ va participar en aquest Congrés amb un estand.

Durant el dia, diversos especialistes tant nacionals com internacionals han dut a terme conferències. La primera va ser Coaching para reinventar la vida, a càrrec de Manuel Mata, expert en coaching laboral. En aquesta conferència, Mata va explicar que davant la infelicitat en el treball, s’ha de prendre la iniciativa  i canviar la situació. A continuació va ser el torn d’Isabel Barrachina, amb El crecimiento personal y su relación con la Familia. Barrachina,  licenciada en Psicologia Clínica, va explicar com es treballa a la teràpia sistèmica.

Després d’un breu descans, Maria Luisa Becerra va exposar Genealogía, Nacimiento, Dinero i Prosperidad, i també va signar exemplars del seu llibre. Becerra va explicar la relació de la genealogia amb la conducta i les relacions familiars. Raúl de la Rosa, autor de referència en la espiritualitat pràctica, va fer la conferència Mente y Consciencia, va exposar la seva visió sobre el creixement interior. A continuació, Marta Cabeza va dur a terme la seva conferència La importancia del arte en nuestro proceso de Evolución. Cabeza és terapeuta professional, i va signar també exemplars d’un dels seus llibres.

Després de l’últim descans, Pedro de las Heras va ser l’encarregat de dar per acabada la primera jornada d’aquest congrés del Creixement Personal amb Los Gokai, las cinco puertas hacia el Satori. De las Heras, President de la Associació ReikiMeditarraneo, va exposar els 5 consells que poden ajudar a arribar al nostre Veritable Centre.

Switch to mobile version