Autor Política
30 Abril 2014 a 17:00

Cárdenas reclama noves polítiques desprès del fracàs de la reforma laboral

José M. Jiménez Cárdenas i Montserrat Capdevila

José M. Jiménez Cárdenas i Montserrat Capdevila en una imatge d’arxiu //Foto: Toni Garcia

El PSC de terrassa celebra una nova jornada del Primer de maig exigint noves mesures desprès de constatar que la reforma laboral que va aprovar el PP ara fa dos anys no ha ofert els resultats esperats.

José Manuel Jiménez Cárdenas, regidor del PSC a l’Ajuntament de Terrassa, ha explicat que “aquest dia ens ha de servir per reclamar els drets dels treballadors, que avui es veuen greument atacats pels governs de dretes i per la reforma laboral del PP, que ha estat un fracàs rotund”. En aquest sentit, Cárdenas ha expressat que “les dades de l’Enquesta de Població Activa del primer trimestre que s’han fet públiques demostren que seguim destruint ocupació i que la precarietat s’ha instal•lat en el nostre mercat laboral”.

Cárdenas ha reclamat al govern “noves mesures i polítiques diferents, que ens ajudin a sortir de la crisi i rebaixin les crítiques dades d’atur actuals” i ha afegit que “Terrassa es troba alineada a la resta de Catalunya pel que fa a les xifres de desocupació, tot i que comencem a veure alguns indicis de recuperació, encara hi ha molta feina per fer i necessitem noves eines per fer-la”.

manifest_1r_maig_2014

Switch to mobile version