Autor Entitats
28 Abril 2014 a 17:30

Comença la Fira d’Abril

Amb representants de Cerdanyola i Terrassa

Imatge del web dels organitzadors

Imatge del web dels organitzadors

La Fira d’Abril va començar el passat divendres a Barcelona, on els nostres participants s’han instal·lat ja i operen juntament amb  les 53 altres casetes repartides per tot l’espai, algunes del Vallès .

El president de la FECAC, Daniel Salinero, i el president de la fundació FECAC, que agrupa a totes les entitats de la cultura andalusa que resideixen a Catalunya, va comentar que “la il·lusió va ser determinant en l’organització d’aquesta edició de la Fira, sense la més gran de les il·lusions no ho haguérem aconseguit”. Gamero va destacar que “la Fira està oberta a tot el món i aquesta edició més que mai i, sense cap mena de dubtes, és la Fira de les entitats, la Fira de tots”.

La comitiva que va inaugurar la Fira va estar formada per més de 25 personalitats del món de la política i de l’andalusisme, entre les que va destacar la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, o el delegat de la Junta d’Andalusia, Javier Gomar. Els representants van fer un recorregut per les diferents casetes del Real i van tenir l’oportunitat de parlar amb els responsables de les entitats.

Està previst que la Fira estigui oberta fins el proper 4 de maig.

Switch to mobile version