Autor Cultura
6 Abril 2014 a 13:30

El Districte 5 s’omple d’activitats amb el Recapte fons per a El Rebost

Es van vendre obres a preu solidaris

 [wzslider]

Fotografies: Juan Diego Galán

Ahir va tenir lloc a la plaça Can Roca la festa Recapte fons per a El Rebost, en el marc dels actes del programa La primavera porta Art Solidari al districte 5.

El Grup Drac i Bruixes de Can Boada va animar la festa ja des de bon començament amb una batukada. Un centenar de persones van assistir als diferents actes i activitats que es van organitzar, tant per grans com per petits.

El grup d’estiraments de la Gent Gran del Districte 5 va animar als assistents a exercitar-se amb ells, demostrant que l’activitat física no és només cosa de joves. La música també va ser protagonista, amb actuacions de sardanes del grup ASERT.

Els més petits van poder gaudir de tallers, com ara disseny de xapes, punts de llibre personalitzats o maquillatges. Les activitats van estar acompanyades d’una xocolatada i una actuació de màgia.

Totes aquestes activitats acompanyaven el veritable objectiu de la recollida d’aliments per l’entitat solidària El Rebost. També es va preparar una exposició d’obres d’art d’artistes del districte 5, que es van vendre a preus solidaris.

Switch to mobile version