Autor Futbol
30 Abril 2014 a 16:30

El Terrassa FC no tira la tovallola i buscarà la victòria a Castelldefels

Els egarencs estan a quatre punts del play-off

Terrassa FC

Foto: Juan Diego Galán

La derrota del Terrassa FC el passat diumenge davant el Gavà ha deixat molt tocat el club egarenc, que ha vist com les opcions de jugar el play-off es compliquen. Però  mentres hi hagi possibilitats matemàtiques els de Miki Carrilo no tiraran la tovallola i, per això, la plantilla és conscient que ha de sumar els tres punts davant la UE Castelldefels. El bitllet per jugar la promoció d’ascens a la Segona divisió B està difícil, però si els egarencs sumessin els nou punts que queden per disputar combinat amb altres resultats, encara es podria assolir el somni.

Els de Miki Carrillo hauran de superar la UE Castelldefels, que està dotzè classificat amb 42 punts a sis del descens. Els del Baix Llobregat travessen un moment de lliga irregular i vénen de perdre per la mínima la passada jornada en el camp de la Rapitenca. Per afrontar el matx, Miki Carrillo no podrà comptar amb Batanero que continua recuperant-se de la lesió, ni amb Javi González per sanció. A més Héctor és dubte per una inflamació d’un dit del peu.

Com no depèn d’ell mateix, el club egarenc estarà pendent d’altres partits claus com el de l’Ascó, que marca els llocs de play-off, i que rebrà el Vilassar de Mar. També serà important tenir en compte el resultat que es produeixi a Can Rosés, on un Rubí que encadena tres victòries consecutives, rebrà el líder, la Montañesa.

El matx contra la UE Castelldefels al Municipal Els Canyars, començarà demà a les 12.00h i estarà arbitrat per Ruben Mancera.

Switch to mobile version