Autor Entitats
27 Abril 2014 a 14:00

Exit de la primera Marató de Reciclatge de Roba

S’ha celebrat a Fira Sabadell

[wzslider autoplay=”true”]

Fotografies: Joan Murcia

Aquest dissabte 26 d’abril s’ha celebrat a Fira Sabadell la primera Marató de Reciclatge de Roba. Al  concurs d’àmbit comarcal , hi han participat una quarantena d’equips que han confeccionat vestits espectaculars en un temps limitat (de 9 del mati a 18 hores) tenint com a matèria prima roba reciclada

Amb l’objectiu de reutilitzar la roba recollida dels contenidors. aquesta activitat busca augmentar la sensibilització ciutadana i dels nous dissenyadors sobre la problemàtica dels residus tèxtils.

.Les escoles de disseny i moda de la comarca hi han participat activament promocionant la marató entre els seus alumnes i l’Associació Drapaires Emaús, hi ha aportat la roba per al concurs.

La Marató de Reciclatge ha nascut gràcies a la promoció del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

Al final de la jornada s’atorgarà el premi Reinnova, ofert pel Consorci de Residus i que reportarà al disseny guanyador l’ingrés de 600€ i per als 2ons i 3rs premis un premi total de 300 i 100€ respectivament. Tanmateix, i a part de la dotació econòmica,els millors dissenys s’exposaran durant un mes al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa

Switch to mobile version