Autor Societat
1 Abril 2014 a 17:45

Gravació d’un anunci als carrers del centre de Terrassa

A l’edifici de Cecot i al Teatre Principal

Edifici magatzem Pasqual Sala

Edifici magatzem Pasqual Sala // Imatge cedida pel Parc Audiovisual de Catalunya

Demà de les 11h a les 22h es gravarà al centre de Terrassa un anunci publicitari de la productora The Gang. Les localitzacions seleccionades són els interiors de l’edifici magatzem Pasqual Sala, actual seu de la Cecot, i del Teatre Principal. Les restriccions de trànsit i aparcament es faran al carrer Sant Cristòfol, zona de producció, on s’hi farà el desplegament tècnic.

Un total de 25 produccions audiovisuals s’han fet aquest primer semestre a Terrassa. D’aquestes, 16 tenen com a escenari localitzacions urbanes. Els permisos necessaris han estat gestionats per Terrassa Film Office del Parc Audiovisual de Catalunya.

Switch to mobile version