Autor Política
17 Abril 2014 a 12:00

ICV-EUiA proposa rebutjar el BCN World i el Pla de Conca de l’Ebre

Imatge del web d'icv-euia

Imatge del web d’icv-euia

El Grup Municipal d’ICV-EUiA va enviar el dimarts passat dues propostes d’acord a la Junta de Portaveus i que ha proposat a la resta de grups municipal recolzar durant el proper ple.

En una d’elles es busca que l’Ajuntament de Terrassa es posicioni contra el projecte de BCN World i els canvis normatius que CiU i PSC han pactat per a que es pugui realitzar el projecte. La moció demana al Govern de Catalunya el “màxim rigor en el compliment de les normatives ambientals, urbanístiques i de joc i la defensa dels interessos públics i del bé comú en front d’un projecte empresarial privat.  ICV-EUiA  entèn que el model de desenvolupament econòmic que hi ha al darrera del projecte de BCNWorld és el mateix que ens ha portat a la crisi actual

La segona moció presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA busca que el govern municipal es posicioni contra el nou Pla de Conca de l’Ebre que proposa el govern de l’Estat i que veuen com atempta “contra el futur del riu Ebre, del Delta i de les Terres de l’Ebre amb la possibilitat de transvasar aigua i sense preveure un mínim cabal ecològic per al riu”. ICV-EUiA veu en aquest Pla de Conca un nou intent de poder realitzar trasvassaments entre conques sense necessitat d’efectuar les avaluacions ambientals necessàries.

Switch to mobile version